Posílání novinek na E-mail
Kartička dne
Grál
Věra Kočka Kam zmizely tvary? Kam zmizela jména? Dávám lásku nebo přijímám? To už nerozeznám ... Jak uchopit Ono neuchopitelné? Jak najít ...
Novinka
Čistota srdce
Srdce z hlubin zrozené Obrázek podporuje jakoukoliv tvorbu, pramenící z čistého srdce. Když naše srdce hoří, když skrze něj tvoříme, inspirujeme ...
Nejbližší akce s obrázky

Ritál Brno, Vachova 3

prodejní výstava Věry Kočky

Prosinec, leden. . .

Odkazy

Zásady zpracování a ochrana osobních údajů

Milí návštěvníci webových stránek, nakupující, klienti, odběratelé novinek, zkrátka všichni, kdo mi svěřujete své osobní údaje. Seznamte se prosím se zásadami, jakým způsobem s nimi zacházím v souvislosti s GDPR(Nařízení o ochraně osobních údajů).

Správce osobních údajů
Ing.Jiří Bureš, IČO 75720388, se sídlem Dolní Smržov 15, Letovice 679 61, zapsaný v ŽR Městského úřadu Boskovice. Provozuji webovou stránku www.verakocka.cz

Informace o zpracování
Vaše údaje spravuji jen já sama pro marketingové účely a nikomu dalšímu je nepředávám. Posílám informace o obrázcích a souvisejících službách vám, kterým jsem již dříve posílala, se kterými se osobně znám, byli jste mými klienty, nakoupili jste u mě na e-shopu nebo jste se přihlásili k odběru novinek. Tyto údaje jste mi poskytli dobrovolně. Informační zpravodaje tedy posílám na základě oprávněného zájmu, v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb.
Pro účely posílání newsletterů uchovávám pouze vaše e-mailové adresy.
Při nákupu na e-shopu uchovávám vámi poskytnuté údaje na fakturách pouze jako doklad pro účetnictví, abych tak vyhověla zákonné povinnosti pro evidenci daňových dokladů.

Moje kontaktní údaje
Ing. Jiří Bureš technická podpora a prodej
Ing. arch. Věra Burešová tvorba obrázků
Telefon: 724714289
e-mail:  harmonizace.brno@gmail.com

Cookies
Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Předávání vašich e-mailových adres třetím osobám
Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří jsou v souladu s GDPR.
Je to poskytovatel email marketingu – Mailchimp  a dále Facebook.
Správa webu: můj manžel Ing. Jiří Bureš
Pokud se v budoucnu rozhodnu pro další aplikaci nebo provozovatele služeb, tak to bude se stejnými nároky na zabezpečení.

Právo na přístup k osobním údajům
Máte právo získat informace, jaké údaje o vás zaznamenávám. Pokud by tyto údaje nebyly správné, na požádání je opravím. Můžete také požádat o jejich vymazání. S jakýmikoliv dotazy se mi můžete ozvat na e-mail harmonizace.brno@gmail.com

Možnost odhlášení
Pokud už nechcete ode mě dostávat informační zpravodaje o obrázcích, můžete se kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo pomocí tlačítka „Odhlášení z odběru“ v patičce zpravodaje. Také mi můžete napsat na e-mail harmonizace.brno@gmail.com a já vás vyřadím.

Vaše stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abychom s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

Tyto zásady zpracování a ochrana osobních údajů jsou platné od 25.5.2018