Posílání novinek na E-mail
Kartička dne
Tančící maminka
Obrázek vyjadřuje radost z pohybu, oslavu nového života. Pomáhá otevřít se mateřskému principu, ženství, mateřství, plodnosti. Obrázek léčí strachy ...
Novinka
Kalendář 2020 Cesta vody
Kalendář je ve formátu A4, najdete v něm 12 obrázků, které si můžete s ubývajícími měsíci zarámovat a pověsit nebo darovat...
Nejbližší akce s obrázky

 

 

Odkazy

Zásady zpracování a ochrana osobních údajů

Milí návštěvníci webových stránek, nakupující, klienti, odběratelé novinek, zkrátka všichni, kdo mi svěřujete své osobní údaje. Seznamte se prosím se zásadami, jakým způsobem s nimi zacházím v souvislosti s GDPR(Nařízení o ochraně osobních údajů).

Správce osobních údajů
Ing.Jiří Bureš, IČO 75720388, se sídlem Dolní Smržov 15, Letovice 679 61, zapsaný v ŽR Městského úřadu Boskovice. Provozuji webovou stránku www.verakocka.cz

Informace o zpracování
Vaše údaje spravuji jen já sama pro marketingové účely a nikomu dalšímu je nepředávám. Posílám informace o obrázcích a souvisejících službách vám, kterým jsem již dříve posílala, se kterými se osobně znám, byli jste mými klienty, nakoupili jste u mě na e-shopu nebo jste se přihlásili k odběru novinek. Tyto údaje jste mi poskytli dobrovolně. Informační zpravodaje tedy posílám na základě oprávněného zájmu, v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb.
Pro účely posílání newsletterů uchovávám pouze vaše e-mailové adresy.
Při nákupu na e-shopu uchovávám vámi poskytnuté údaje na fakturách pouze jako doklad pro účetnictví, abych tak vyhověla zákonné povinnosti pro evidenci daňových dokladů.

Moje kontaktní údaje
Ing. Jiří Bureš technická podpora a prodej
Ing. arch. Věra Burešová tvorba obrázků
Telefon: 724714289
e-mail:  harmonizace.brno@gmail.com

Cookies
Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Předávání vašich e-mailových adres třetím osobám
Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří jsou v souladu s GDPR.
Je to poskytovatel email marketingu – Mailchimp  a dále Facebook.
Správa webu: můj manžel Ing. Jiří Bureš
Pokud se v budoucnu rozhodnu pro další aplikaci nebo provozovatele služeb, tak to bude se stejnými nároky na zabezpečení.

Právo na přístup k osobním údajům
Máte právo získat informace, jaké údaje o vás zaznamenávám. Pokud by tyto údaje nebyly správné, na požádání je opravím. Můžete také požádat o jejich vymazání. S jakýmikoliv dotazy se mi můžete ozvat na e-mail harmonizace.brno@gmail.com

Možnost odhlášení
Pokud už nechcete ode mě dostávat informační zpravodaje o obrázcích, můžete se kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo pomocí tlačítka „Odhlášení z odběru“ v patičce zpravodaje. Také mi můžete napsat na e-mail harmonizace.brno@gmail.com a já vás vyřadím.

Vaše stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abychom s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

Tyto zásady zpracování a ochrana osobních údajů jsou platné od 25.5.2018